Yangın Merdiveni Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Ivedili çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çaldatmaışmasına olanak sağlar. Yangın kapıları çoğunlukla otomatik olarak kapanan ve panik pası üzere acil durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın merdiveni yönetmeliği gerçekte henüz geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması Karşı Yasa” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin dizaynı, kurulumu ve hizmetı dahil sürdürmek üzere binalarda yangın emniyetliği gerekliliklerini asıl hatlarıyla belirtmektedir.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Bu tür yangın merdiveninin çizgi özelliği kompakt ve yerden kullanım sağlayıcı tasavvurıdır. Kullanılmadığında merdiven fondöten bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana ehil binalar veya bedii gamların bir faktör olduğu binalar dâhilin şayeste hale getirir.

Yangın Kapısı Uygulama Amacı Yangın baplarının üretim amacı âdem evladı sağlığını koruyup yangın ve duman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında kötü ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendiliğinden otomatik olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

İşaretlendirmeler: Evgin durumlarda kullanılması müstelzim bapların tamamı nöbetaretlenmelidir. Üzerinde “ivedili çıkış” ovası kâin kapılarda fosforlu Yangın Kapısı evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen kuruluşda imal edip, montaj ve tamir proseslerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de uhde alıyoruz.

Yangın Bapsı, evgin durumlarda dokumadan emin bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve insanoğlu hayatını anayasa meydan, mimariların en önemli unsurlarından biridir.

Not: Haberde adı sabık firma adları ve yangın bapsı fiyatları, referans olarak hatlmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Report this wiki page